Surf and Fly - Privélessen

Wil je graag persoonlijk begeleid worden? Dan is een privéles iets voor jou!

Voor iedereen die de basis al onder de knie heeft of graag persoonlijk verder geholpen wil worden raden wij een privé kitesurfles aan.

De kitesurfles wordt volledig aan jouw tempo aangepast. De leraar zal kijken hoe jij de dingen het makkelijkst opneemt en zal de les hieraan aanpassen.

Privéles kan als voordeel hebben dat je het kiten sneller oppikt. Een nadeel is dat je niet uit de fouten van anderen leert.

Kan je reeds varen en wil je graag wat freestyle tricks bijleren? Ook dit is geen probleem bij Surf and Fly. Thibaut, die de school runt is een professionele kiter die het competitiecircuit geruild heeft voor een zijn eigen kitesurfschool. Hij heeft o.a. een Belgische titel op zijn naam staan & helpt je graag verder!

Prijs: 110 euro/uur (all in)*

* Standaard privéles duurt 2u – indien u korter / langer wenst dient u dit te vermelden bij het boeken.

Waarom kitesurfles volgen bij Kitesurf.be?

Gerenomeerde marktleider

Marktleider met meer dan 18 jaar ervaring in het geven van kitesurfles in België/Nederland met een tevredenheidsscore van maar liefst 86%!

Center

Surf and Fly is een IKO center waarbij we de hoogste standaard hanteren. Al onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd wat betekent dat ze professioneel en internationaal opgeleid zijn tot kitesurfinstructeur!

Elke dag lessen

Waait het? Dan kan jij het water op, want wij zijn zeven dagen per week geopend! Zelfs tijdens de avond les volgen is geen probleem!

Ervaren instructeurs

Stuk voor stuk toppers die niets anders willen dan jou ook helemaal “hooked” maken aan het kitesurfen! Allemaal gecertificeerd, allemaal 100% kitesurfers met zout bloed!
Image Not Found On Media Library

Maximaal 2 personen

Wij drukken geen prijzen met grote lesgroepen. Wij hebben 1 doel: jou zo goed mogelijk leren kitesurfen! En dat lukt niet als jij staat te wachten.

Bepaal zelf jouw planning

Via ons boekingssysteem kan je zelf eenvoudig jouw lessen inplannen tot één dag van te voren. Dus alleen kiten wanneer het jou uitkomt!

Les via radio communicatie

Alsof de instructeur op je schouder meevaart! In alle lessen de beste instructies altijd op het juiste moment. Extreem snel leren!

Verhuurcenter

Heb je het niveau bereikt om zelfstandig het water op te gaan? Dan laten we je niet aan je lot over. Als een van de enige kitesurfscholen hebben we een verhuur service!
Surf and Fly - Privelessen - Kitesurf school