• Nederlands

Surf and Fly wingfoil school

Bent u geboeid door surfen, zon, zee en strand, dan ben je bij Surf and Fly aan het juiste adres!

Wat is wingfoilen?

Een hype die jou als watersportliefhebber vast niet is ontgaan: wingsurfen / wingfoilen. Een combinatie tussen golfsurfen, kiten en windsurfen. Je staat op een surfboard (met foil) en houdt een opblaasbaar zeil (wing) vast.

Klinkt simpel, maar dat is het niet. Het is oefenen, oefenen en oefenen / Het is vallen en opstaan. Maar wanneer je op de foil komt en door het water zweeft, geeft dit een échte kick. Je wilt niet anders meer! Ben jij enthousiast? Surf and Fly stoomt jou klaar om veilig het water op te gaan!

We hebben 2 formules:

  1. Een uurtje (of langer) les volgen en erna zelf aan je skills te werken (prijs: 110€/u + 15€ per extra deelnemer – incl. materiaal).
  2. Bij aflandige wind (zuidenwind) deelnemen aan een groepssessie met de boot. De prijs hiervoor bedraag 350€ voor 2 personen &  380€ voor 3 personen > sessie van 2,5u (incl. boot – instructeur – lesmateriaal).

Waarom wingfoil les volgen bij Kitesurf.be?

Gerenomeerde marktleider

Marktleider met meer dan 18 jaar ervaring in het geven van kitesurfles in België/Nederland met een tevredenheidsscore van maar liefst 86%!

Center

Surf and Fly is een IKO center waarbij we de hoogste standaard hanteren. Al onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd wat betekent dat ze professioneel en internationaal opgeleid zijn tot kitesurfinstructeur!

Elke dag lessen

Waait het? Dan kan jij het water op, want wij zijn zeven dagen per week geopend! Zelfs tijdens de avond les volgen is geen probleem!

Ervaren instructeurs

Stuk voor stuk toppers die niets anders willen dan jou ook helemaal “hooked” maken aan het kitesurfen! Allemaal gecertificeerd, allemaal 100% kitesurfers met zout bloed!
Image Not Found On Media Library

Maximaal 2 personen

Wij drukken geen prijzen met grote lesgroepen. Wij hebben 1 doel: jou zo goed mogelijk leren kitesurfen! En dat lukt niet als jij staat te wachten.

Bepaal zelf jouw planning

Via ons boekingssysteem kan je zelf eenvoudig jouw lessen inplannen tot één dag van te voren. Dus alleen kiten wanneer het jou uitkomt!

Les via radio communicatie

Alsof de instructeur op je schouder meevaart! In alle lessen de beste instructies altijd op het juiste moment. Extreem snel leren!

Verhuurcenter

Heb je het niveau bereikt om zelfstandig het water op te gaan? Dan laten we je niet aan je lot over. Als een van de enige kitesurfscholen hebben we een verhuur service!
Surf and Fly - Leren wingfoilen in Knokke - Kitesurf school