+32 (0) 472/94.99.71 info@kitesurf.be

FUERTEVENTURA

De beste stranden, zon, zee én altijd perfecte wind op 4,5u vliegen!

Surfen en kiten. Op het Canarische Eiland Fuerteventura kan het op alle niveaus. Goede wind en mooie golven zijn hier de gewoonste zaak van de wereld. De oogverblindende lange en brede stranden bieden genoeg ruimte voor iedereen. De temperatuur schommelt tussen de 20 en 30°C en er zijn voldoende faciliteiten! Wij hebben ons hart er verloren en zijn momenteel in Lajares (Surftown) een Surf Mansion aan het bouwen waar je als kite(surfer) op de perfecte spot zijn om bij elke windrichting naar jouw plek te rijden. 

The Villa

“The Villa” is momenteel in aanbouw en zal in augustus 2024 opgeleverd worden. Het is een ruime woning die bestaat uit 2 “gescheiden” entiteiten, elk met een volledig uitgeruste keuken, woonkamer en 2 slaapkamers, elk met een badkamer ensuite! Zo kunnen er 4 personen verblijven.

Als je met meer mensen bent, kan je de volledige Villa huren, waar ruimte is voor 8 personen (4 slaapkamers). Het leuke is dat er een “tussendeur” aanwezig is, zodat twee gezinnen of groepen deze locatie kunnen huren en ‘s avonds toch bij elkaar kunnen komen. Bovendien is er een verwarmd zwembad waar het hele gezin van kan genieten.

Omdat “The Villa” nog in aanbouw is, hebben we alleen foto’s van de ruwbouw. Maar we willen jullie niet weerhouden om dit pareltje al te kunnen boeken. Indien je interesse hebt, stuur ons dan een berichtje en dan helpen we je graag verder. Er hoeft geen voorschot betaald te worden zolang de villa nog niet af is! Interesse om te komen?

Lanceringsprijs:

160€/nacht (1/2 The Villa) – 300€/nacht voor de hele villa (8p) – Excl. schoonmaakkosten van 100€.

Plan – The Villa

Coaching – Guide

Wil je graag een Nederlandstalige gids / golfsurf- & kitesurf instructor bij de hand? Laat het ons weten. Een van onze vaste leraars is 5 jaar geleden verhuisd naar Fuerteventura en kent het eiland kent als zijn broekzak. 

 

 

Heb je vragen of wil je boeken? Vul dan onderstaande formulier in.

 

11 + 7 =