+32 (0) 472/94.99.71 info@kitesurf.be

FUERTEVENTURA

De beste stranden, zon, zee én altijd perfecte wind op 4,5u vliegen!

Surfen en kiten. Op het Canarische Eiland Fuerteventura kan het op alle niveaus. Goede wind en mooie golven zijn hier de gewoonste zaak van de wereld. De oogverblindende lange en brede stranden bieden genoeg ruimte voor iedereen. De temperatuur schommelt tussen de 20 en 30°C en er zijn voldoende faciliteiten! Wij hebben ons hart er verloren en zijn momenteel in Lajares (Surftown) een Surf Mansion aan het bouwen waar je als kite(surfer) op de perfecte spot zijn om bij elke windrichting naar jouw plek te rijden. 

The Villa

“The Villa” is momenteel in aanbouw en zal in juni 2023 opgeleverd worden. In juli en augustus volgt de aankleding en een sneak peak voor de vrienden en familie.

“The Villa” is een ruime woning die bestaat uit 2 “gescheiden” entiteiten met elk een volledig uitgeruste keuken, living en 2 slaapkamers die elk over een badkamer ensuite beschikken! Je kan er dus met zijn 4 vertoeven. 

Zijn jullie met meer? Dan kan je de volledige Villa huren en is er ruimte voor 8 personen (4 slaapkamers). Het leuke is dat er een “tussendeur” aanwezig is waardoor je deze locatie met 2 gezinnen of groepen kan huren en toch ‘s avond bij elkaar kan binnen wandelen.

Tevens is er een “verwarmd” zwembad aanwezig waar heel het gezin van kan genieten.

Gezien “The Villa” in aanbouw is hebben we enkel foto’s van de ruwbouw. Maar we willen jullie niet ontnemen om dit pareltje reeds te kunnen boeken. 

Indien je interesse hebt, stuur ons een berichtje en dan helpen we je graag verder. Er dient geen voorschot betaald te worden zolang de villa nog niet af is! Interesse om te komen? 

Lanceringsprijs:

160€/nacht (1/2 The Villa) – 300€/nacht full villa (8p) – Excl. schoonmaakkost van 100€

 

Plan – The Villa

Coaching – Guide

Wil je graag een Nederlandstalige gids / golfsurf- & kitesurf instructor bij de hand? Laat het ons weten. Een van onze vaste leraars is 5 jaar geleden verhuisd naar Fuerteventura en kent het eiland kent als zijn broekzak. 

 

 

Heb je vragen of wil je boeken? Vul dan onderstaande formulier in.

 

8 + 13 =